Leugendetector

Onze ervaren privé detectives gaan professioneel te werk en beschikken over de nodige technische kennis om een verhoor af te nemen met behulp van een leugendetector. Een leugendetector is een alternatief middel om in bepaalde omstandigheden fraude aan te tonen.

Een leugendetector registreert tijdens een verhoor de fysiologische reacties van de ondervraagde. Vaak registreert de leugendetector de activiteit van het autonome zenuwstelsel. Uit deze metingen kunnen wij nagaan of de ondervraagde ons de waarheid vertelt. Als iemand liegt, kan dat gepaard gaan met een emotie die op zijn beurt een autonoom fysiologische activiteit oproept. De emotie kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van een gevoel van angst dat men ontmaskerd wordt. De fysiologische activiteit kan blijken uit de galvanische huidreactie.

Wenst u meer informatie over het gebruik van een leugendetector, contacteer ons, wij informeren u graag verder.

Bedrijfsspionage - onderzoek fraude & onderzoek werknemersfraude - opsporing personen - verborgen camera - leugendetector - GPS-tracing - vingerafdrukken - privé detectives Antwerpen - prive detectives Brussel - sitemap