GPS-tracing

Onder bepaalde voorwaarden, kunnen GPS-tracing systemen een zeer handig ( en wettelijk ) hulpmiddel zijn om het doen en laten van buitendienstmedewerkers na te gaan.
Cfr. Cassatie rechtspraak " privacy "

Vermoed u dat uw werknemers zich niet houden aan de afgesproken route ? Dan kan u op ons beroep doen, wij kunnen uw werknemers volgen via GPS-tracing. Onze ervaren privé detectives gaan professioneel te werk en beschikken over de nodige technische kennis om GPS-tracing te lanceren.

Naast GPS-tracing is er ook nog bedrijfsspionage via de telefoon. Werkplaatsen zouden foto-gsm's moeten verbannen. Alle bedrijven, niet alleen degenen die werken met geheime materialen, zouden werknemers en bezoekers moeten verbieden fotomobieltjes mee te brengen naar het werkterrein. Naast bedrijfsspionage wekt de groeiende populariteit van deze toestellen ook bezorgdheid over individuele privacy. In sommige landen is het gebruik van deze toestellen verboden in ruimtes als zwembaden en kleedkamers om de consument te beschermen tegen gluurders.
Lees verder over bedrijfsspionage via de gsm.

De elektronicafirma Iceberg Systems werkt momenteel aan een systeem, Safe Haven genaamd, dat een zender combineert met een stukje software op de telefoon. Zodra de gsm een ruimte betreedt die het Safe Haven-systeem gebruikt, wordt er een signaal naar de telefoon gezonden waardoor de camera uitgeschakeld wordt. De camera wordt opnieuw geactiveerd zodra de drager van de gsm de ruimte verlaat.

Wilt u meer weten over hoe GPS-tracing exact werkt, contacteer ons, wij informeren u graag verder.

Bedrijfsspionage - onderzoek fraude & onderzoek werknemersfraude - opsporing personen - verborgen camera - leugendetector - GPS-tracing - vingerafdrukken - privé detectives Antwerpen - prive detectives Brussel - sitemap