Privé-detectives de Kort & Partners

Bij de Kort & Partners, private recherche in Vlaanderen en Brussel, bieden wij een veelzijdig aanbod aan services. Van commerciële tot industriële onderzoeken, steeds discreet en confidentieel. Onze uiterst professionele detectives beschikken bovendien over juridische kennis gelet de wet op de privé detective, behaalden alle nodige vergunningen en hebben de nodige ervaring in het werkveld.

Met 25 jaar ervaring en talloze tevreden klanten, verzekeren wij de nodige discretie en professionaliteit. We staan tevens 24 op 24, 7 op 7 stand-by voor al uw dringende vragen en onderzoeken.

Onderzoeken

Wij spitsen ons toe tot drie grote soorten onderzoeken:

Bedrijfs- & industriële onderzoeken

Van opsporing bij diefstal en pre-employment screening tot detecteren van bedrijfsspionage. Wij zorgen ervoor dat deze zaken grondig en snel onderzoeken zodat u de juiste maatregelen kan treffen.

Toedrachtsonderzoeken voor verzekeraars

Twijfel over de oprechtheid van een schadegeval? Als verzekeraar wenst u zekerheid rond schadegevallen. Wij helpen u verder in het onderzoek naar frauduleuze claims, gedekte schadegevallen etc.

Privézaken

Bij privézaken is een discrete aanpak zeer belangrijk. Wij verzekeren u dan ook de nodige discretie en professionaliteit in alle privé-onderzoeken!

Entreprises & Industrie

bedrijf & industrie 2

Il se produit des faits à propos desquels les intéressés souhaiteraient en savoir plus.

Enquêtes fraud à l'assurance

Toedracht verzekeraars 2

En tant qu’assureur, vous souhaitez connaître les circonstances d’un sinistre.
Ce qui vous permet de déterminer si :
- le sinistre est couvert par la police ;
- la réclamation est justifiée et n’est pas frauduleuse.
DK&P examine les dossiers à fond, correctement et objectivement, sans que les intérêts commerciaux du client ne soient lésés.

"Affaires Privées"

case to case 2

Il vous manque quelque chose, et vous ne parvenez pas à remettre la main dessus.